Eternity

(39 customer reviews)

Rp 22.825.000

Eternity Ring represents elegance and style. With it’s sparkling diamond and classic design, nothing compare it’s beauty.

  • Tiaria Life-time Warranty for cleaning and gold coating;
  • 18K Gold & Sparkling Europe Diamond;
  • Best 3D Design to create more clean, detailed and accurate jewelry;
  • Free engraving with laser technology;
  • Certification by International Gemological Service.

 

Description

A round-cut diamond enclosed around vased-gallery making it look bigger, shinier and better. The shank is smooth and clear to reflect any glow coming from its center, creating an elegant, beautiful and eye catching look. Amazing and breath taking, it is guaranteed to give that someone special a great memory.

Specification:

  • Material: White Gold 18K
  • Diamond: 0.3 Carat, J Color, SI Clarity, Very Good Cutting, Round Brilliant
  • Gold Weight: +/- 2 gram*
  • Total Weight: +/- 2.5 gram*

Note: Tiaria luxury jewelries are individually produced and thus the weight of each product can vary from the displayed data.

What’s in the box:

  • Free Special jewelry cleaner;
  • Free Beautiful Seasonal Greeting Card(Birthday Card as option);
  • Free Luxury velvet jewelry box;
  • Free Professional Ring Sizer;
  • Tiaria precious Ring;
  • International Warranty Card;
  • International Gemological Service certificate (IGS international);
  • GIA diamond certificate (only for diamond bigger than 0.3Carat).

Comments

  1. udah kyak program reality show aja,
    begitu konfirm order, tiaria langsung bilang ’86’.
    Good job, I like it

  2. Kesederhanaannya tak membuat cincin Eternity ini kehilangan aura kemewahannya.
    Good job.

  3. mkasih banyak sist, pesenan sesuai dengan gmbar.
    pelayanan ok, cepet selesai. canggih beuttt

  4. Sempet kapok beli cincin di vendor online, waktu itu pesen cincin tunangan.
    Gak lama kemudian berliannya ilang.
    Tapi, buat cincin nikah di tiaria ini kualitasnya udah nomer wahid dah.

    SUKSES selalu Tiaria

  5. Calon istri sya sangat suka dengan cincinnya.
    Harganya sangat murah bila dibandingkan dengan toko perhiasan lain.
    Mantappp….
    Txs

  6. Gak perlu nunggu waktu lama buat dapetin cincin impian.
    Pesen kurang dari sebulan pesanan sudah selesai.
    Proses ordernya super canggih, cepet banget kayak jaringan 4G.
    Sukses buat bisnis Tiaria ke depannya.